Artikkelit

Julkaisija 15 toukokuun, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kaksi yhdeksikön lupausta

Kaksi nuorta hevosta, kaksivuotias FWB-ori Cappas (Cachas – David Copperfield) ja kolmevuotias hannovertamma Franzeska Carrus (Fidertanz – De Niro) saivat kevään Kyvyt esiin-karsinnoissa keskiarvon yhdeksän. Kaikkiaan karsinnoissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath