Este

Julkaisija toukokuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Rusa voitti – Hollanti polvillaan

Vuosi sitten kaksi Helsingin Ratsastajien hallituksen jäsentä, voimanaiset Paula Rintamaa ja Peppina Wuorimaa, istuivat Ruskeasuon tallikahvilassa. Syntyi idea seuran 85-vuotisjuhlaan tehtävästä elokuvasta. Elokuva syntyi. Eilen, torstaina 12.5.,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo