Este

Julkaisija toukokuu 4th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontion ranking on 95./3053.

FEI:n uusimmalla esteratsastuksen maailmanrankinglistalla ei ole suuria yllätyksiä. Johdossa jatkaa trio Simon Delestre, Christian Ahlmann ja Scott Brash. Suomalaisittain mukavaa on, että Anna-Julia Kontio on jälleen “voittanut”…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo