Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 27th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Zennie uudessa kodissa

Yleensä puhutaan siitä, kuinka paljon hevosenostajat jännittävät ostotilannetta. Onko hevonen se, mitä on luvattu. Huijataanko meitä. Vähemmän siitä, miltä myyjästä tuntuu luovuttaa ehkä pitkäaikainenkin kumppani uusiin käsiin.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo