Jalostus

Julkaisija huhtikuu 8th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

14 jatkaa Ypäjällä – Inter Action ei

FWB-ratsuoripäivät alkoivat eilen eläinlääkärintarkastuksella ja ensimmäisellä irtohypytys- sekä askellajikokeella. 17:sta alun perin Ypäjälle ilmoitetusta ratsuoriista 14 on edelleen mukana testissä. Jo ennen testin alkua pois jäi koulupuolelta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo