Koulu

Julkaisija huhtikuu 5th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Winter Cup Zellelle – tavoite 70%

Kolme osakoetta sisältänyt kouluratsastuksen Winter Cup päättyi Hyvinkäälle sunnuntaina. Siellä voittaja oli Kira Kanerva Doraziolla (Briar – Sack), mutta koko cupin vei Maria Pyykönen Zellellä (Ferro –…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport