Jalostus

Julkaisija maaliskuu 20th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

“Zack toimii – Don Schufron kanssa”

Tanskalaisen DWB:n oripäivillä nimettiin Hotline (Hofrat – De Niro) vuoden 2016 oriiksi. Parhaana esteoriina palkittiin nelivuotias Bogegårdens Gladiola (Bogegårdens Graf Stakkato – Bogegårdens Apollo) ja parhaana kouluoriina samoin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo