Kenttä

Julkaisija maaliskuu 19th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Silver Minnielle CNC*-voitto

Sanna Siltakorven kasvattama ja Veera  Peltokankaan omistama FWB-tamma Silver Minnie (Check In – Zinntaler xx) on voittanut kansallisen vaativan kenttäratsastusluokan Englannissa. Kilpailu käytiin Lincolnshiressä. (Huom! Kuvassa ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo