Koulu

Julkaisija maaliskuu 11th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Onnettomuudet iskivät Den Boschiin

Hollannissa s’Hertogenboschissa ratsastettava kouluratsastuksen viimeinen MC-osakilpailu on kokenut kovia. Kolme merkittävää nimeä on joutunut viime tingassa perumaan osallistumisensa onnettomuuksien takia. Hevostensa satulasta ovat pudonneet ja loukkaantuneet (lievästi)…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo