Este

Julkaisija helmikuu 22nd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

140- tähtien Ypäjä, Oliva, Mijas

Käykö nyt niin, että esteiden 140-kausi on kotimaassa Backlundin akatemian välienselvittelyä? Ypäjällä oli Sanna Backlund Wiseguylla (Indoctro – Lemmond) ykkönen ja Susanna Granroth Anatevkalla (Ustinov – Pierrot) nelonen.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo