Artikkelit

Julkaisija helmikuu 18th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Lauran kanssa laukkaradalla

Myrskyää. Pilvet kiitävät nurmikon yllä kilpaa hevosten kanssa. Hevosten, joista monet ovat ensimmäistä kertaa elämässään mukana laukkakilpailussa. Taustanaan maailman kaunein tallirakennus. Ollaan tietenkin Chantillyssa, Ranskassa. Laukkaurheilun keskuksessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo