Koulu

Julkaisija helmikuu 13th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluväki juhli Marinassa

Näissä vermeissä kouluratsastajia nähdään Suomessa satamäärin hyvin harvoin. Ja vielä harvemmin pitämässä huutokauppaa. Lauantaina 13.2. TDF-valmennusprojektille kerättiin Marina Congress hotellilla huutokaupalla 15 000 euroa. Kaikkiaan ilta, johon oli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo