Kenttä

Julkaisija tammikuu 29th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Häggblom Ruotsin kautta Portugaliin

Kenttäratsastaja Martina Häggblomin kolme kuukautta kotimaassa on pikapuoliin ohi. Ensi viikolla Häggblom pakkaa kolme hevostaan kuljetusautoon ja matkaa Ruotsiin. Vain kaksi viikkoa Skånessa Ruotsissa Häggblomin määränpää on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo