Este

Julkaisija tammikuu 15th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Timgren-Forss palkkasi Nikkarin

Näinkin voi käydä: kun tallille ei löydy kunnollista hevosenhoitajaa, palkataan ratsuttaja. Esteratsastaja Jessica Timgren-Forss on etsinyt uudelle tallilleen Kemiönsaareen hevosenhoitajaa viime kesästä. Kun sopivaa ei ilmaantunut, hän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo