Este

Julkaisija tammikuu 14th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Cue Channa jatkaa Baryardilla

Sebastian Nummisen piinaviikot ovat ohi. Tamma Cue Channa on vaihtanut tallia. Superlahjakkuudeksi viimeistään Aachenin EM-kilpailuissa havaittu Cue Channa kilpailee jatkossa Ruotsin tähtiratsastajiin pitkään kuuluneen Malin Baryard-Johnssonin alla.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo