Koulu

Julkaisija tammikuu 9th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegars, Kanerva ja Kuistilan hevoset

Kouluratsastajat ovat aloittaneet kautensa GP-tasolla kansallisissa kilpailuissa. Parhaillaan menossa olevassa Munsterin kilpailussa sai Terhi Stegars Dalou Shanilla tuloksen 64,80 prosenttia ja Englannissa alkuviikolla Emma Kanerva Sini Solinalla tuloksen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo