Artikkelit

Julkaisija tammikuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Siittolanjohtaja Suomesta

Tottakai Kati Lekander tunnetaan. Lahdesta yli 20 vuotta sitten Saksaan lähtenyt, mutta tiiviit suhteet Messilän suuntaan säilyttänyt esteratsastaja. Harvempi kuitenkaan tietää, että viimeiset kolme kuukautta Lekanderilla on ollut suomalaisittain vaativa posti.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport