Este

Julkaisija joulukuu 31st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mäentausta jättää Leipzigin väliin

Mikko Mäentausta keskeytti Mechelenissä MC-luokan jo kuutosesteelle, kun Eternety-D (El Bundy – Chasseur I) kolisteli puomeja joka hypyllä. Vaikka hevosessa ei ole mitään terveydellistä vikaa, Mäentausta katsoo parhaimmaksi unohtaa Leipzigin osakilpailun.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist