Este

Julkaisija joulukuu 31st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hartwall ja hevoset Hollannissa

Syksyn 2015 isoimman yllätyksen esteillä aiheuttanut Antonia Hartwall saapui eilen keskiviikkona hevosineen Hollantiin. Hän ei kilpaile Suomessa ainakaan ennen kesää. Hartwall toi kaikki kolme kilpahevostaan kevääksi pois…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo