Koulu

Julkaisija joulukuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Heikkilän uudet kuviot 2016

Kouluratsastaja Johanna Heikkilää odottaa uudenlainen vuosi 2016. Heikkilä muutti syksyllä Sipoosta Tuusulaan, mistä hän on hankkinut oman tilan. Heikkilä ehti pitää Nevaksen kartanolla sijaitsevaa tallia vuokrapohjalta kolme…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist