Artikkelit

Julkaisija joulukuu 29th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Mechelen 2011: GP:ta juhlittiin aamuun

Mechelen ei ole suomalaisittain mikä tahansa kilpailupaikka. Täällä on Mikael Forstén hypännyt ensimmäisen kansainvälisen voittonsa Invitationilla (Le Mexico – Leander) 1990-luvun alussa. Nina Fagerström kaikkein tärkeimmän GP-voittonsa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo