Este

Julkaisija joulukuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Rentoutta ja reaktionopeutta

Mecheleniin MC-osakilpailua varten sunnuntaina saapunut Mikko Mäentausta on valmistautunut vuodenvaihteeseen huolella. Takana on kahden päivän treenit maajoukkueluotsi Hervé Godignonin kanssa. Mäentausta ratsasti tänään aamulla ensimmäisen kerran kilpailijana…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist