Koulu

Julkaisija joulukuu 28th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

AXIS pomppasi kolmanneksi Mechelenissä

Olen seurannut Axiksen ja Terhi Stegarsin uraa 10 vuotta. Tänään Mechelenissä Stegars ratsasti hyvin. Tuomariston pisteet 75,58 eivät kerro koko totuutta. Suomalaisvoittokaan ei olisi ollut vääryys. Vaan mitäpä sitä harmittelemaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Wist