Koulu

Julkaisija joulukuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Axiksella villi verryttely WDM:iin

Terhi Stegars ja ori AXIS (Sixtus – Angard) joutuivat tänään Belgian Mechelenissä harjoituksissaan jännään väliin. Toisella puolella pyörivät tonttupukuiset poniratsukot, toisella vapaana olevat show-hevoset. “Kieltämättä aika erikoinen tilanne. Pitkä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo