Artikkelit

Julkaisija joulukuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tuula lähti merituulen matkaan

Ilmassa tuoksuu suola. Suola myös maistuu merikaalissa, jota poimimme Saarenmaan rannalta. Katson Tuula Makkosta, joka nauraa. Tämähän on paratiisi. Hevos-sellainen. Ennen kuin matkustin Saarenmaalle luulin, että Suomesta pitää lentää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport