Koulu

Julkaisija joulukuu 25th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ernes sairaalassa – epäillään aivokasvainta

Hollannin kouluratsastusmaajoukkueen valmentaja Wim Ernes on joutunut sairaalaan saatuaan epileptisen kohtauksen. Ernes oli viime viikolla Lontoossa seuraamassa Hans-Peter Minderhoudin ja Dieter van Silfhoutin suorituksia Lontoon Olympiassa*. Vielä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo