Artikkelit

Julkaisija joulukuu 24th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Sirosen “pitkä kaava” tuottaa tulosta

Laskiessani HorseMail.fi:n koulurankingin kaudelle 2015 silmiin hyppäsi FWB-ratsujen määrä TOP15:sta: kuusi. Kaksi näistä oli ypäjäläisen Anu Sirosen kasvatteja tammasta Quincy (Quo Vadis – Bucephalos xx). Kyseiset, menestyneet…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist