Artikkelit

Julkaisija joulukuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tallinpitäjä pelasti Elena Hietasen

Elena Hietanen, 19, tunnetaan esteratsastajana nopeudestaan. Vuosi sitten hän päihitti Salossa Prinzipalilla (Caretino – Cor de la Bryère) kaksintaistelussa jopa Tomas Kivirannan ja Dominon. Kaksi kuukautta sitten Hietasen elämä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport