Artikkelit

Julkaisija joulukuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Neljä kuukautta Istanbulin jälkeen

Elokuun alussa hevosenhoitaja Tiina Tuunanen, 40, lensi Montrealista Istanbulin kautta Helsinkiin. Vietimme vuorokauden Euroopan ja Aasian rajalla kuvitellen, miltä Tuunasen elämä “ilman hevosia” voisi näyttää ja tuntua. Miten kävi?…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo