Koulu

Julkaisija joulukuu 22nd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

KorK hakee isoa kalaa koukkuun

Kouluratsastuksen kannatusyhdistys (Kork) onnistui keräämään syksyn 2015 klinikallaan hyvän potin lajin tukemiseen. Nyt etsitään  “tosi isoa kalaa” yhdistyksen haaviin. KorK:n hallitus piti muutama päivä sitten kokouksen, jossa sen puheenjohtaja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist