Koulu

Julkaisija joulukuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Pitstop radoille von Wendtin alla

Kouluratsastaja Anna von Wendtin tallissa Kemiönsaarella asustaa uusi tähti. Lilli Luoma on asettanut kasvattamansa ja omistamansa FWB-ruuna Pitstopin (Pius Paccelli – Warsteiner) von Wendtin ratsastettavaksi. Pitstop on kahdeksanvuotias.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist