Este

Julkaisija joulukuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontion joulu alkoi: 2./21. 155-luokassa

Anna-Julia Kontion jouluvalmistelut sujuvat suotuisten tuulten alla. Fardon (Corland – Metzcalero) hyppäsi lauantaina illalla Lontoossa jo toisen viiden tähden sijoituksensa. Kontio ja Fardon saivat 5200 euroa kakkossijasta illan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo