Este

Julkaisija joulukuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Yöllinen kohtaaminen: Emilia Vättö

Buxtehude, Saksa. Tie päättyy, jäljellä on 90 asteen mutka tallin pihaan. Pihassa hevosautolle viittilöi vaalea suomalainen nainen, Emilia Vättö. Vättö on ollut töissä ratsuttajana Buxtehudessa Frank Johanssenin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist