Este

Julkaisija joulukuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Välimäki Yli-Huhtalan jäljillä: esteille

Lotta Välimäki, vuoden 2010 nuorten SM-kultamitalisti kenttäratsastuksessa, seuraa tulevalla kaudella yhä vahvemmin Maija Yli-Huhtalan jälkiä esteratsastuksen puolelle. Välimäellä on edelleen kotitallillaan Kankaanpäässä täysiveriruuna Desert Rock (Desert Sport xx…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo