Artikkelit

Julkaisija joulukuu 18th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hanna ja isä

Koko kauden kotimaan esteratoja hallinnut Hanna Tardiveau on isänsä Jarkko Marttilan tyttö. Iltapäivä hurahtaa huomaamatta, kun kaksikko kertaa hevoshistoriaansa. Entisestä ravihevosesta alkanut harrastus on tehnyt Marttilasta HIHS-osakkaan. Tardiveau puolestaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo