Artikkelit

Julkaisija joulukuu 16th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruuskanen – tallin toiveasiakas

Helsinkiläinen Jari Ruuskanen, 40, on menestynyt tänä vuonna pikkukierroksella paremmin kuin kukaan on osannut odottaa. 15:ta kilpailustaan 10:ssä hän on yltänyt kolmen parhaan joukkoon. Sekä hevosenomistajana että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist