Artikkelit

Julkaisija joulukuu 16th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Legendan synty: Jutta Schultheis

Kävellessäni ensimmäisen kerran Sanna Siltakorven ja Elmo Jankarin talliin Warendorfissa reilu kaksi vuotta sitten hämmästyin. Seinällä oli kuvia maailman tunnetuimmista kouluratsastajista aina Josef von Neckermannista Kyra Kyrklundiin.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo