Este

Julkaisija joulukuu 14th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaan Chairman 150-tasolla

Niklas Aromaan tuulet ovat kääntyneet. Aromaan lokakuusta lähtien kilpailuttama ruuna Chairman (Casall – Lacapo) hyppäsi lauantaina Tanskassa 150-GP:n yhdellä pudotuksella. Cariletto teki nollaa 140-luokissa. Etenkin suuria toiveita herättäneen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo