Este

Julkaisija joulukuu 13th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio sijoittui Geneven GP:ssa

Anna-Julia Kontio osoitti jälleen vastaansanomattomasti luokkansa Genevessä maailman parhaana pidetyssä halliesteratsastuskilpailussa. Kontio hankki paikan viiden tähden kilpailujen GP-luokkaan hyppäämällä Fardonilla (Corland – Metzcalero) tuplanollan ja kahdeksannen sijan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist