Este

Julkaisija joulukuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vahantilan suunta vaihtui: Hollantiin

Junioreiden kyyti on sellaista, ettei nelikymppinen pysy perässä. Tiistaina Mikko Mäentausta kertoi Henna Vahantilan, 17, tulevan pian hänen luokseen Saksaan kolmen hevosen kanssa. Keskiviikkona tilanne oli toinen. Vahantila on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo