Este

Julkaisija joulukuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Saksan rankingeissa paljon suomalaisia

Saksan kansalliset rankinglistat vuodelta 2015 on julkaistu. Maan parhaat ratsastajat = ahkerimmat kilpailijat ovat niiden mukaan Isabell Werth, Christian Ahlmann ja Michael Jung. Suomalaisittain on kiinnostavaa, että…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo