Este

Julkaisija joulukuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Nyt tulee nollaa – 140-luokista

Suomalaiset esteratsastajat ovat päässeet hyvin mukaan juoneen kilpailuissaan Sveitsissä, Hollannissa ja Tanskassa. Tanskassa nopeimman 140-nollan teki meikäläisistä Satu Liukkonen, Hollannissa vauhdissa on Emma Broända ja Sveitsissä Anna-Juulia…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo