Artikkelit

Julkaisija joulukuu 11th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Geneve on paras – ja parhaat Genevessä

Maailman kymmenen parhaan esteratsastajan välinen TOP10-kilpailu alkaa puolen tunnin kuluttua eli kello 20.15 paikallista aikaa Genevessä. Kilpailussa, jonka ratsastajat ja toimihenkilöt ovat valinneet jo seitsemän kertaa maailman…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist