Este

Julkaisija joulukuu 8th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Talvio, Vahantila ja Rautanen Saksaan

Esteratsastaja Mikko Mäentausta istui tänään illalla ensimmäistä kertaa Suomeen suuntautuneen valmennusmatkan jälkeen kotinsa kirjoituspöydän ääreen. Kädet menivät vaistomaisesti ja rauhallisesti ristiin, sillä eräs Mäentaustan unelmista on nyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo