Artikkelit

Julkaisija joulukuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ira – isän ja pojan satulassa

Mutaa, sohjoa ja naamalle rätkivä tuuli. Pari hiljaista hetkeä kotimaneesissa, kahden kesken itse kasvatetun oriin kanssa. Sitten autoon. Edessä on puoli tuntia lämpimässä Ypäjä-hallissa kirkkaiden valojen alla. Miltä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo