Koulu

Julkaisija joulukuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-tamma Sanroselle avausvoitto

Emma Kanerva oli tänään ensimmäistä kertaa kilpailuissa Englannissa FWB-tamma Riverbank Sanrosen (Sancisco – Lorenzo) kanssa. Vaativa B-tasoisessa ohjelmassa tuli voitto prosentein 68,24. Seitsemänvuotias Riverbank Sanrose on ollut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sti-aromaa

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport