Este

Julkaisija joulukuu 6th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ypäjä Yandolle kesältä 7700 dollaria

Hevosopiston kasvattama FWB-ruuna Ypäjä Yandon (Quinar – Lasino) ensimmäinen kilpailukausi rapakon takana on mennyt hyvin. Kahdeksanvuotias Ypäjä Yando on hypännyt irlantilaisen Richie Moloneyn alla 135-145-tasolla isoissakin kilpailuissa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport