Artikkelit

Julkaisija joulukuu 5th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruskeasuo highlights 1955-2015

Ravintola White Lady Helsingin Mannerheimintiellä on hyvä paikka käydä läpi naapurissa sijaitsevan Ruskeasuon tallialueen historiaa. White Lady oli 1950-luvun alussa ensimmäinen ravintola Helsingissä, johon naiset saivat tulla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport