Este

Julkaisija joulukuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Askel eteenpäin: Kontio nyt 139.

Suomen esteratsastuksessa on tällä hetkellä sama tilanne kansainvälisesti kuin kouluratsastuksessa. Kärkiratsastajamme Anna-Julia Kontio parantaa tuloksiaan, muiden osalta on hiljaista. FEI:n maailmanrankingissa Kontio on noussut kuukaudessa 28 porrasta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • tilaa horsemail.fi

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist