Este

Julkaisija joulukuu 3rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Supervarsa tottuu jo satulaan

Kuka muistaa HIHS:n GP:n kolme vuotta sitten? Voittaja oli Penelope Leprevost oriilla Mylord Carthago (Carthago – Jalisco B). Verryttelyssä ori seisoi tyynenä Sebastian Nummisen ratsastaman tamma Elektra F:n (Exmiras…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist